Met een klassieker kun je nooit fout gaan! Annie's Classic Cheddar Mac & Cheese is een smaakvolle mac op de Annie's manier gemaakt - zonder kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren. Deze echte kaas en pasta-goedheid verandert doordeweekse diners in gemakkelijke, goedkope overwinningen voor iedereen.
Geniet van deze klassieke mac zoals hij is of voeg lekkere toppings toe (zoals worst en erwten!) Voor een heerlijk mix-in-meesterwerk.
- Gemaakt met pasta
- Gemaakt met 100% echte kaas
- Kaas van koeien die niet met rBST zijn behandeld (er is geen significant verschil aangetoond tussen melk afkomstig van met rBST behandelde en niet met rBST behandelde koeien).
- We werken samen met vertrouwde leveranciers om alleen niet-GGO-ingrediënten te kopen
- Geen kunstmatige smaakstoffen, synthetische kleurstoffen of synthetische conserveermiddelen
Voorbereiding:
- KOOK: 6 kopjes water in een middelgrote pan.
- ROEREN: pasta, aan de kook brengen. Kook 6-8 minuten, of tot ze gaar zijn, af en toe roeren.
- DRAIN PASTA: in vergiet. Terwijl de pasta uitlekt ...
- TOEVOEGEN: 1/4 kopje magere melk en 2 eetlepels gezouten boter in de warme pan.
- STROOI: kaas over melk; roer om te combineren
- TOEVOEGEN: gekookte pasta terug in pan en goed roeren.
Annie's suggesties:
Voeg voor een rijkere smaak nog eens 2 eetlepels ongezouten boter toe!
Voor een ROMIGE, TANGY-versie, vervangt u melk door 3 eetlepels pure yoghurt met volle melk!