Ontdek heerlijke hapklare stukjes kipfilet in een romige witte saus, binnenin knapperig, schilferig, goudkleurig gebak. Bak in 32 minuten.
Oven Bevroren
Oven koken Van Diepvries Elektrisch: 220 °C, 26 minuten. Ventilator: 200°C, 26 minuten. Gas: Gas Mark 7, 26 minuten.
Om optimaal van deze heerlijke steaks te genieten, bak je ze uit de vriezer. Verwijder al het verpakkingsmateriaal en verwarm de oven en bakplaat voor.
Leg de bakplaten met de platte kant naar beneden en bak ze in het midden van de oven volgens bovenstaande instructies.
Controleer voor het serveren of het product gloeiend heet is.
Hetelucht: 200°C 32 minuten Gas: Gas Mark 7 32 minuten Om optimaal van deze heerlijke kippenbodems te genieten, bak je ze uit de vriezer. Verwijder al het verpakkingsmateriaal, verwarm de oven en bakplaat voor en plaats de bakplaten met de platte kant naar beneden en bak ze in het midden van de oven volgens de bovenstaande kookinstructies. Controleer voor het serveren of het product gloeiend heet is.
Ovenkok Uit Frozen
Oven koken Van Diepvries Elektrisch: 220 °C, 26 minuten. Ventilator: 200°C, 26 minuten. Gas: Gas Mark 7, 26 minuten.
Om optimaal van deze heerlijke steaks te genieten, bak je ze uit de vriezer. Verwijder al het verpakkingsmateriaal en verwarm de oven en bakplaat voor.
Leg de bakplaten met de platte kant naar beneden en bak ze in het midden van de oven volgens bovenstaande instructies.
Controleer voor het serveren of het product gloeiend heet is.
Hetelucht: 200°C 32 minuten Gas: Gas Mark 7 32 minuten Om optimaal van deze heerlijke kippenbodems te genieten, bak je ze uit de vriezer. Verwijder al het verpakkingsmateriaal, verwarm de oven en bakplaat voor en plaats de bakplaten met de platte kant naar beneden en bak ze in het midden van de oven volgens de bovenstaande kookinstructies. Controleer voor het serveren of het product gloeiend heet is.