Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Dont have an account? Registreren
Arbol-pepers worden in Mexicaanse gerechten gebruikt om chilisaus te maken, over pizza's te strooien of warmte toe te voegen aan tal van gerechten. Chile de Arbol is Spaans voor boompeper en wordt ook wel rattenstaartpeper of vogelbekpeper genoemd. Ze zijn slank en klein, ongeveer 5 tot 7 cm lang. Ze hebben een levendige rode kleur met een krachtige smaak en warmte. Hun zaden bevatten geen warmte, dus deze kunnen worden verwijderd om de warmte af te zwakken. Ze kunnen worden gemengd met chipotle morita-pepers om een rokerige hete salsa te maken. Probeer deze rokerige hete salsa te mengen met zure room voor een mildere dressing voor salades en pizza's. Scoville-schaal - 30.000 eenheden - Hete hitte. Opslag: Plaats de resterende pepers in een luchtdichte container en bewaar op een koele, droge plaats.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Beoordeel Xatze Dried Chile Arbol 75g