Nando's PERi-PERi Cornflake Chicken - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
Big Brands, Low Prices - Price Heroes are here to fight inflation. We’ve locked in low prices on your favourite big brands so you can keep shopping worry‑free. SHOP NOW

Nando's PERi-PERi Cornflake Chicken

9 Producten
Toon:
Nando's Nando's Peri-Peri Sauce Hot 125ml
Nando's
Nando's Peri-Peri Sauce Hot 125ml
€3,95 €3,62
 
Nando's Nando's Peri-Peri Sauce Medium 125ml
Nando's
Nando's Peri-Peri Sauce Medium 125ml
€3,95 €3,62
 
Nando's Nando's Perinaise Mild 265g
Nando's
Nando's Perinaise Mild 265g
€4,95 €4,54
 
Nando's Nando's Perinaise Hot 265g
Nando's
Nando's Perinaise Hot 265g
€4,95 €4,54
 
Nando's Nando's Peri-Peri Sauce Garlic 125ml
Nando's
Nando's Peri-Peri Sauce Garlic 125ml
€3,95 €3,62
 
McDougalls McDougalls Plain Flour 1.1.kg
-33%
McDougalls
McDougalls Plain Flour 1.1.kg
€3,35 €3,07 €2,25 €2,06
 
Fry Light FryLight Sunflower Oil Spray 190ml
Fry Light
FryLight Sunflower Oil Spray 190ml
€4,95 €4,54
 
Toon 1 - 9 van 9
Nando's PERi-PERi Cornflake Chicken

Ingrediënten - VOOR 2 PORTIES

  • 1 fles Nando’s PERi-PERi saus (kies je smaak)
  • 2 kipfilets, in reepjes gesneden
  • 100 g bloem voor alle doeleinden
  • 120 g cornflakes
  • Snufje zout en peper

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Crush cornflakes (ook geweldig om al je frustraties eruit te krijgen).
  2. Haal de kip door de bloem en schud het overtollige eraf. Dompel de kip vervolgens in PERi-PERi-saus en bedek met geplette cornflakes.
  3. Bestrijk een bakplaat met olie en verdeel de stukken kip erover.
    Bestrijk met olie en bak 12-15 minuten, halverwege keren (voor optimale knapperigheid!).
  4. Serveer met PERinaise om te dippen en eet smakelijk!
Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »