Patak's Korma Spice Paste is een uitgebalanceerde mix van 11 kruiden gevangen in olie voor een diepe, rijke, authentieke smaak.
- Chili rating - mild - 1
- Glutenvrij
- Geen kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen
- Geschikt voor vegetariërs
Kip Korma Recept
Voor 4 personen
- Verhit 2 eetlepels olie in een pan en voeg 1 middelgrote in blokjes gesneden ui toe, bak tot ze zacht zijn.
- Voeg 1 theelepel fijngehakte gember en 1/2 pot Patak's Korma-kruidenpasta toe en kook 1-2 minuten. Voeg 50 ml water toe en kook tot het water is verdampt.
- Voeg 500 g in blokjes gesneden kip toe, kook tot het geseald is. Voeg 1 blik / 400 ml kokosmelk, 50 ml slagroom en 1 tl suiker toe; zonder deksel sudderen tot de kip gaar is (circa 15 minuten).
- Breng op smaak, garneer met vers gesneden koriander en serveer met rijst en naan.
Voor een dikkere, heerlijke Korma, voeg 50 g geroomde kokos toe aan de dubbele room voor die traditionele Indiase thuiskookervaring.