Patak's Madras Spice Paste heeft een uitgebalanceerde mix van 11 kruiden gevangen in olie voor een diepe, rijke, authentieke smaak.
- Chili beoordeling - heet - 3
- Glutenvrij
- Geen kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen
- Geschikt voor vegetariërs
Rundvlees Madras Recept
Voor 4 personen
- Verhit 3 eetlepels olie in een pan en voeg 1 middelgrote in blokjes gesneden ui toe, bak tot ze zacht zijn.
- Voeg 1 theelepel fijngehakte gember, 1 theelepel fijngehakte knoflook en 1/2 pot Patak's Madras kruidenpasta toe en kook 1-2 minuten. Voeg 50 ml water toe, kook tot het water is verdampt.
- Voeg 500 g in blokjes gesneden rundvlees toe en kook tot het geseald is. Voeg 150 ml water toe en laat afgedekt sudderen tot het rundvlees gaar is (ongeveer 50 minuten).
- Voeg 200 g gehakte tomaten toe en laat 20 minuten onafgedekt sudderen tot het vlees gaar is.
- Breng op smaak, garneer met 1 theelepel vers gesneden koriander en serveer met rijst en naan
Probeer 1/2 theelepel mosterdzaad in hete olie te knetteren om hun zoete nootachtige smaak vrij te maken voordat je de ui toevoegt voor die Indiase thuiskookervaring.