Betty Crocker Country Carrot Cake | Kellys Expat Shopping - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
EXCITING NEWS! Your favourite Crumpets and English Muffins are now available to order online | EU SHIPPING

Betty Crocker Carrot Cake

3 Producten
Toon:
Bacofoil Bacofoil Non-Stick Baking Paper 5m
Bacofoil
Bacofoil Non-Stick Baking Paper 5m
€2,75 €2,27
 
Betty Crocker Betty Crocker Country Carrot Cake Mix 425g
Betty Crocker
Betty Crocker Country Carrot Cake Mix 425g
€4,95 €4,54
 
Betty Crocker Betty Crocker Cream Cheese Icing 400g
Betty Crocker
Betty Crocker Cream Cheese Icing 400g
€4,95 €4,54
 
Toon 1 - 3 van 3
Betty Crocker Carrot Cake

Ingrediënten:

  • Betty Crocker Country Carrot Cake Mix
  • 3 middelgrote eieren
  • 105 ml plantaardige olie (of 110 g gesmolten boter)
  • 200 ml water (of melk)
  • 1 bakje Betty Crocker Rich Cream Cheese Style Icing

  • twee 20cm taartvormen of twee 12-cupcake muffinbakvormen

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C / Gasstand 4)

Vet de vormen in en bekleed bij voorkeur de bodem met bakpapier.

  1. Klop de cakemix, eieren, water en olie samen en klop gedurende 2-3 minuten tot een glad en romig mengsel.

  2. Giet in de vormen. Voor cupcakes verdeel het mengsel gelijkmatig over de cupcakevormpjes.

  3. Bak gedurende 23-28 minuten of tot een satéprikker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Voor cupcakes bak de muffinvormpjes tegelijkertijd gedurende 18-22 minuten.

  4. Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vormen.

  5. Laat volledig afkoelen, vul en bedek met Betty Crocker Rijke Roomkaasstijl Glazuur.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »