Ingrediënten:
- Betty Crocker Country Carrot Cake Mix
- 3 middelgrote eieren
- 105 ml plantaardige olie (of 110 g gesmolten boter)
- 200 ml water (of melk)
- 1 bakje Betty Crocker Rich Cream Cheese Style Icing
- twee 20cm taartvormen of twee 12-cupcake muffinbakvormen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C / Gasstand 4)
Vet de vormen in en bekleed bij voorkeur de bodem met bakpapier.
-
Klop de cakemix, eieren, water en olie samen en klop gedurende 2-3 minuten tot een glad en romig mengsel.
-
Giet in de vormen. Voor cupcakes verdeel het mengsel gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
-
Bak gedurende 23-28 minuten of tot een satéprikker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Voor cupcakes bak de muffinvormpjes tegelijkertijd gedurende 18-22 minuten.
-
Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vormen.
-
Laat volledig afkoelen, vul en bedek met Betty Crocker Rijke Roomkaasstijl Glazuur.