Het Beste Zelfgemaakte Mac en Cheese Recept | Smakelijke en Makkelijke - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
EXCITING NEWS! Your favourite Crumpets, English Muffins and cheeses are now available to order online! | EU SHIPPING

Cathedral City Macaroni & Cheese

2 Producten
Toon:
Available to Order
Cathedral City Cathedral City Extra Mature Cheddar 200g
Cathedral City
Cathedral City Extra Mature Cheddar 200g
€4,95 €4,54
 
Available to Order
Cathedral City Cathedral City Mature Cheddar 200g
Cathedral City
Cathedral City Mature Cheddar 200g
€4,95 €4,54
 
Toon 1 - 2 van 2
Cathedral City Macaroni & Cheese

Het beste zelfgemaakte Mac en Cheese recept!

Ingrediënten:

  • 15g boter
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Een paar takjes tijm, blaadjes gestript en stelen weggegooid
  • 1 eetlepel bloem
  • 500ml melk
  • Zout en peper
  • 250g Cathedral City Mature kaas
  • 300g macaroni
  • 20x20cm ovenvaste schaal

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F) / Gas stand 6.

  2. Vul een grote pan met water, voeg zout toe en breng aan de kook.

  3. Voeg de boter toe aan een diepe pan en laat smelten op middelhoog vuur. Wanneer het bubbelt, voeg de knoflook toe en kook 1 minuut. Voeg de tijm toe en bak 1 minuut, dan de bloem erbij.

  4. Meng alles samen en voeg de melk beetje bij beetje toe, kloppend tot het glad is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de Cathedral City Mature kaas toe en klop door het mengsel.

  5. Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de pasta toe aan de kaassaus en roer.

  6. Giet alles in de ovenschaal en bak 25-30 minuten tot de bovenkant knapperig en goudbruin is. Serveer direct met een verse groene salade.
Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!