Haggis Scotch Egg with Runny Center - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
EXCITING NEWS! Your favourite Crumpets and English Muffins are now available to order online | EU SHIPPING

Haggis Scotch Egg with Runny Center

6 Producten
Toon:
Progresso 2 FOR €5 Progresso Bread Crumbs Garlic Herb 425g
-37%
Progresso
2 FOR €5 Progresso Bread Crumbs Garlic Herb 425g
€7,90 €7,25 €5,00 €4,59
 
Progresso 2 FOR €5 Progresso Bread Crumbs Plain 425g
-37%
Progresso
2 FOR €5 Progresso Bread Crumbs Plain 425g
€7,90 €7,25 €5,00 €4,59
 
Grants Grant's Premium Haggis 392g
Grants
Grant's Premium Haggis 392g
€3,95 €3,62
 
Progresso Progresso Bread Crumbs Plain 425g
-25%
Progresso
Progresso Bread Crumbs Plain 425g
€3,95 €3,62 €2,95 €2,71
 
Toon 1 - 6 van 6
Haggis Scotch Egg with Runny Center

Gedeelte van 8


Voorbereiding & kooktijd: ca. 30 minuten

 

ingrediënten

  • 1 blik Grant's Haggis
  • 1 Hodgens Worst Vlees
  • 1 doos Paxo vulling mix
  • 150g Progresso paneermeel Italiaanse kruiden
  • 10 middelgrote eieren
  • 1 zak ijs


Instructies

1: Meng haggis en worstvlees in een grote kom (zorg voor een goede mix)

2: Meng in een aparte kom paxo & 150g progresso paneermeel samen

3: Breng het water in een pan aan de kook, doe er 8 eieren in en zet het vuur laag om te laten sudderen (eieren eruit halen na 4 minuten)

4: Plaats zachtgekookte eieren direct in een kom met ijswater

5: Als de eieren zijn afgekoeld, pel en droog je het eiwit af

6: Neem de mix van haggis en worstvlees en rol het in de vorm van een gehaktbal (ongeveer 1,5 - 2 x de grootte van het ei)

7: Druk de gehaktbal in de vorm van een burger en wikkel deze om de loempia om het vlees rondom het ei gelijkmatig te verdelen

8: meng in een aparte kom twee eieren door elkaar om te binden

9: Doe de gehaktballen in de eierkom en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn en meng ze dan door de paxo/paneerkom. Zodra het volledig bedekt is, leg je het ei opzij en herhaal je.

Airfryer: Zet de temperatuur op 180 en kook gedurende 10 minuten

Oven: Plaats de temperatuur op 180 en kook gedurende 15 minuten

Pannen: Zorg ervoor dat het vet heet genoeg is, doe het in het ei en frituur tot het goudbruin is aan de buitenkant. Haal het ei eruit en verwijder het vet met keukenpapier.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »