Hoe maak je S’mores? We weten dat dit een eenvoudig antwoord lijkt, maar er zijn eigenlijk een paar manieren om ze te maken en ze zijn allemaal heerlijk en anders!
Hoe je ze ook maakt, het beste is de smeltende marshmallow en chocolade die allemaal samenwervelen in de perfecte ‘sandwich’. Mensen zien er vaak overheen om S'mores onderdeel te maken van hun barbecues en kookgerechten ten gunste van andere desserts, omdat ze denken dat je ze één voor één moet maken. Sommige kookmethodes kosten helemaal geen tijd en kunnen zelfs in volume worden gemaakt!
De basis is altijd hetzelfde geweest: graham crackers, chocolade (melk is veruit de meest populaire chocoladesoort) en zoveel marshmallow als je maar in de s'mores kunt stoppen!
Instructies:
1. Breek een cracker doormidden en leg de twee helften op een bord.
2. Top met een vierkant chocolade (een Hershey's-reep zou 2 rechthoeken zijn).
3. Neem vervolgens een marshmallow, opgewarmd, die je aan de chocolade toevoegt en afwerkt met de Graham cracker.
4. Lichtjes aandrukken en genieten terwijl het warm en gesmolten is.
---------------------------
- Serveer: Alle ingrediënten voor S'mores zijn stabiel bij kamertemperatuur, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het koelen ervan.
- Bewaren: Een geassembleerde S’more is niet lang houdbaar, dus je kunt het beste wachten tot je ze serveert.
- Invriezen: Marshmallows blijven 3-4 maanden goed in de vriezer. Ontdooien op kamertemperatuur en gebruiken om verse S’mores te maken wanneer je maar wilt!