Pompoensoep Recept - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
Please note: We're closed on King's Day! | It’s BBQ season! Grab your sauces, sides & snacks today! | Check out our British Tea Special Offer - Now up to 43% OFF!

Pompoensoep

4 Producten
Toon:
Buckwud
100% pure Canadese ahornsiroop! - No1 Medium Met zijn amberkleurige kleur, heeft Buckwud Maple Syrup een typische ahornsmaak met boterachtige karame... Meer
100% pure Canadese ahornsiroop! - No1 Medium Met zijn amberkleurige k...
€10,95 €10,05
 
 
Knorr
Knorr Groentebouillon Pout! Gebruik deze heerlijke bouillon om te sudderen met je favoriete groenten om een ​​vleugje smaak toe te voegen. Maak al... Meer
Knorr Groentebouillon Pout! Gebruik deze heerlijke bouillon om te sudd...
€3,95 €3,62
 
 
Morton
Morton Coarse Kosher Salt wordt beschouwd als een fundamenteel ingrediënt dat kan worden gebruikt om de natuurlijke smaken van een breed scala aan ge... Meer
Morton Coarse Kosher Salt wordt beschouwd als een fundamenteel ingredi...
€3,95 €3,62
 
 
Oxo
Voeg pit toe aan je pastabaksel of serveer een fantastische roerbakmaaltijd met Oxo's magische groenteblokje! Oxo Bouillonblokje Groente - lekker en d... Meer
Voeg pit toe aan je pastabaksel of serveer een fantastische roerbakmaa...
€3,95 €3,62
 
 
Toon 1 - 4 van 4
Pompoensoep

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • medium yellow onion, very finely chopped
  • 3 cloves garlic, grated
  • 1 (15-ounce) can pumpkin purée (about 2 cups)
  • 2 tablespoons fresh thyme leaves, plus more for serving
  • 3/4 teaspoon kosher salt
  • 1/2 teaspoon ground cumin
  • 1/4 teaspoon freshly ground black pepper
  • 1/8 teaspoon ground ginger
  • 1/8 teaspoon cayenne pepper
  • 2 cups low-sodium vegetable broth
  • 2 tablespoons maple syrup 
  • 2 tablespoons heavy cream 
  • Toasted pumpkin seeds and flaky sea salt, for serving (optional)

 

Instructions

  1. Cook the aromatics. Heat the olive oil in a medium saucepan over medium heat until shimmering. Add the onion and garlic and cook until fragrant, 3 to 4 minutes.

  2. Add the pumpkin and spices. Add the pumpkin purée, thyme, salt, cumin, black pepper, ginger, and cayenne pepper. Cook over medium-low until steaming and fragrant, about 5 minutes.

  3. Add the vegetable broth. Add the vegetable broth and cook for 3 to 4 minutes, stirring constantly. (The mixture will bubble.)

  4. Add the maple syrup and cream. Remove from heat and stir in the maple syrup and heavy cream. (At this point, for a creamier soup, you can use an immersion blender or transfer to a blender to purée until it reaches your desired consistency.)

  5. Garnish and serve. Serve warm, garnished with the pumpkin seeds, flaky salt, fresh thyme leaves, and more black pepper.

RECIPE NOTES

Storage: Leftovers can be refrigerated for up to 5 days or frozen for up to 2 months.

Source: thekitchn.com 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!