Kinderen zijn dol op koekjes, maar deze koekjes gaan naar een hoger niveau met kleurrijk snoep en REESE'S romige pindakaas. Dit REESE'S PIECES snoep-pindakaaskoekjesrecept neemt alles wat goed is aan pindakaaskoekjes en maakt het nog beter. Maar geloof ons niet op ons woord - vraag naar de lege serveerschaal! Als je jezelf ooit hebt afgevraagd hoe je pindakaaskoekjes maakt, weet je waarschijnlijk al hoeveel recepten voor pindakaaskoekjes er zijn. Om het simpel te houden met een beginnersrecept dat een ongeëvenaarde smaak en knapperigheid biedt, kies je voor pindakaaskoekjes van REESE’S PIECES en zie je hoe je baksel elke keer weer de ster van de show wordt.
Ingrediënten:
- 1/2 kop Crisco boter of margarine (1 stok), verzacht
- 1/2 kopje Tate & Lyle kristalsuiker
- 1/2 kopje Tate & Lyle lichtbruine zachte suiker
- 1/2 kopje Skippy Romige Pindakaas
- 1 ei
- 1/2 tl Molina Mexicaanse vanille
- 1 kopje Homepride gewone bloem
- 1/2 theelepel Dr. Oetker Bicarbonaat van Soda
- 1/4 tl zout
- 1 kopje REESE'S PIECES Snoepjes
instructies:
- Verwarm de oven tot 350 ° F.
- Klop boter, kristalsuiker, bruine suiker, pindakaas, ei en vanille in een grote kom luchtig. Roer bloem, bakpoeder en zout door elkaar; voeg geleidelijk toe aan het botermengsel, kloppend tot alles goed gemengd is. Roer er snoepjes door. Laat het vallen door theelepels op een niet-ingevette bakplaat te stapelen.
- Bak 10 tot 12 minuten of tot de randen lichtbruin zijn; uit de oven halen. Iets afkoelen; uit de pan naar het rooster verwijderen. Helemaal afkoelen.