Ingrediënten (8 porties):
- 1 (9inch) ongebakken taartbodem
- 1 (16 ounce) blik pompoenpuree
- 1 (14 ounce) blik gezoete gecondenseerde melk
- 2 grote eieren
- 1 theelepel pompoentaartkruiden (een melange van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en gember)
Methode:
- Verwarm de oven voor op 425F (220C). Plaats taartbodem in een 9-inch taartvorm en plaats deze op een bakplaat.
- Combineer pompoenpuree, gecondenseerde melk, eieren en pompoentaartkruiden in een grote kom; mix tot gecombineerd. Giet in de taartbodem.
- Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Zet het vuur lager tot 350F (175C) en blijf bakken tot de vulling is ingesteld, 35 tot 40 minuten.
- Haal uit de oven, leg op een rooster en laat volledig afkoelen voordat je het serveert.