Recept voor Zelfgemaakte Maïs Tortilla's | Kelly's Expat Shopping - Kellys Expat Shopping
Menu
EUR
Fritos Scoops SPECIAL OFFER - Now buy 2 for only €6! | Please note: On 9 June (Whit Monday), our webshop will be closed. Online orders will be processed the next day. Our stores are open from 10:00 to 17:00!

Glutenvrije Tortilla's

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Glutenvrije Tortilla's

Ingrediënten

  • 2 kopjes MASECA® maïsmeel
  • 1 ½ kopjes water

Bereiding

  1. Meng 2 kopjes MASECA® maïsmeel met 1 ½ kopjes water.

  2. Kneed met je handen grondig gedurende 2 minuten totdat je een zacht deeg vormt. Als het deeg droog aanvoelt, voeg dan theelepels water toe (één voor één).

  3. Verdeel het deeg in 19 gelijke balletjes van ongeveer 1 ons elk. Bedek met een vochtige doek om het deeg zacht en vochtig te houden.

  4. Bekleed een tortillapers met 2 vellen dik plasticfolie. Plaats elk balletje tussen de twee vellen plastic en druk totdat elke tortilla een diameter heeft van 5 inch.

  5. Verhit een koekenpan of bakplaat op middelhoog vuur. Haal voorzichtig de tortilla van het plasticfolie af. Bak elke tortilla 30 seconden aan elke kant, draai de tortilla 3 keer om. Bedek de tortilla's met een stoffen servet om ze zacht en warm te houden.
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!